Τρόποι αποστολής

Αποστολές στην Κύπρο

Η εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η ACS.

Για αγορές από 29,00€ και πάνω η αποστολή και η αντικαταβολή είναι δωρεάν. H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών συνήθως τις επόμενες 1-3 εργάσιμες μέρες.  Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-4 εργάσιμες μέρες. Όταν το δέμα σας είναι στην πόλη σας προς παράδοση, η εταιρεία ταχυμεταφορών σας αποστέλλει γραπτό μήνυμα με τον κωδικό αποστολής και ένα τηλεφωνικό νούμερο. Εάν επιθυμείτε κάποια διευκρίνηση ή συγκεκριμένες ώρες παράδοσης του δέματος σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό νούμερο που σας στάλθηκε στο γραπτό μήνυμα.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο, ο χρόνος αναμονής θα σας γνωστοποιηθεί μέσω e-mail.

Για παραγγελίες μικρότερες των 29,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 1,20€.

Το ποσό που πληρώνεται για την αποστολή του δέματος ισχύει για παραδόσεις από την εταιρία ταχυμεταφορών στο χώρο σας. Αν παραλάβετε το πακέτο σας από το τοπικό γραφείο της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 1,90€. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 1,20€.

 

Mείνετε σε επαφή

Ασφάλεια συναλλαγών

© Copyright 2024 - BEMBC Limited - Go Organic. All rights reserved
Designed and developed by NetApps Ltd